boek (2010): fictie, spannende roman

Zomerse en avontuurlijke roman over twee vriendinnen die in Spanje een appartement gaan opknappen. Met het opknappen komt het wel goed. Maar een wat obscuur vriendje en een erfenispakje zorgen er voor, dat een rustige werkvakantie ontaard in een avontuur, waar niet iedereen ongeschonden uit te voorschijn komt.

‘Een mooie combi van humor en crimi in echt Spaanse setting’, aldus een lezer.

Reacties van lezers

Rijk – Tonijnboot
De hele familie heeft het gelezen! En al is het niet mijn genre, het boek kent een unieke woordkeus. Zo werd de tonijnboot een begrip en viel bij iedereen letterlijk in de smaak.

Birgit – in één adem
Heb het in 1 adem uitgelezen. Als groot fan van Simone vd Vlugt, Esther Verhoef en Saskia Noort is dit een genre waar ik heel erg van hou. En jouw boek doet daar niet voor onder. Complimenten!

Sander – Mooie combi
Wat een mooie combi van humor en crimi in een echt Spaanse setting. Knap gedaan en heel erg leuk om te lezen.

Shirley – vakantiegevoel
Mijn treinreis voelt als vakantie in combinatie Afslag 62 + de lentezon!

Jolanda – Luchtig vermaak
Heb vandaag op mijn balkon in het zonnetje met plezier Afslag 62 gelezen. Luchtig vermaak voor een zonnige dag. Maar daarom niet minder aangenaam. Het leest lekker weg en ik heb er veel plezier aan beleefd.

Nikita – Farmland
Hij is goed! Heb ‘m in een ruk uitgelezen. En je hebt mijn Farmland uitdrukking gebruikt (pag 58, red), haha, kom ik er eigenlijk ook nog in voor.

Ingrid – Leest als een trein
Als je Spanje reismaatje kan ik uiteraard nooit iets wat ook maar op een beetje objectief oordeel lijkt geven, maar ’t boek leest als een trein! Heb mezelf echt af moeten remmen om er langer van te kunnen genieten.

Afslag 62 is uitverkocht. Het boek is alleen nog als Daisy luisterboek of in braille verkrijgbaar via Passend lezen-bibliotheekservice