zoeken

©van Heuvel Den Haag - info@vanheuvel.com - 070 380 17 88


dit vonden zij er van...

Sara en Henk Blok - Genoten

We hebben genoten van je boek. Het grappige is dat ik de neiging van 'De Containerkijker' om duurzaam met dingen om te gaan herken. Ik hoop dat je nog lang mag genieten van je unieke vader.

Mijntje Keijzer - Heerlijk boek

Heb De Containerkijker in 1 ruk uitgelezen. Wat een heerlijk boek! Ik heb ontzettend genoten van je schrijfstijl, het komt direct bij je binnen. Vooral de humor, je ziet het gebeuren, zeer vermakelijk.

Hans van Westreenen - Invoelbaar portret

Graag laat ik weten dat ik De Containerkijker met groot plezier heb gelezen. Ik vind het een heel mooi en voor de lezer invoelbaar portret geworden. Mijn complimenten.

Gert Hogebrug - Levenslessen

Mooi boek, waarmee ik diep in de container gekeken heb ;-) Zit knap in elkaar. Er zaten voor mij zelfs een paar levenslessen in, zoals wanneer De Containerkijker zegt: Je kunt wel steeds om je heen kijken en denken ik wil zijn zo als die of die, maar uiteindelijk gaat het er om dat je tevreden bent met wie je zelf bent. En dat je daar het beste uit haalt. Een echte eye-opener.

Yvonne Kroonenberg - Erg interessant

Het is een heel goed boek geworden, evenwichtig, goed geschreven en ERG interessant.

Hasan Ozgoren - Niet minder interessant

Had verwacht dat het iets meer over de gevonden spullen zou gaan en wat de Containerkijker daar mee doet. Maar zijn levensverhaal is er niet minder interessant om. Wat een bijzondere man.

Els Vermeulen - Je wordt bedankt!

Veel te doen vandaag. Maar toch eerst even "in de container gekeken". Foute boel! Je wordt bedankt! Voor dit ontzettend leuke boek dat ik niet meer kan wegleggen. Heel beeldend geschreven. Voordat ik ga strijken, eerst nog een stukje verder lezen... ben nu bij de patat met apeklootjes!

---

Fijn, d'r is geen moer van strijken terecht gekomen... heb het eerst uitgelezen! Knap gedaan en wat een ontknoping! Nogmaals bedankt voor een paar heerlijke uurtjes!

Maud Coppes - Filmisch

Geweldig, knap gedaan, ontroerend ook! Filmisch! In één ruk uitgelezen.

Govert Overbeeke - Ontroerend en verbazend

Heb het boek met zeer veel plezier gelezen. Soms ontroerend, soms verbazend, maar steeds leuk. Bedankt!

Birgit Heijdra - Aanrader

Wat een mooi boek, echt een aanrader. Ik was zeer verrast, vond het verhaal heel mooi en ontroerend. Dank je wel daarvoor.

De Containerkijker: mooi en ontroerend

DIRECT

BESTELLEN